FORTSÆTTER I JANUAR: MINDFULNESS MEDITATION OG NADA ØREAKKUPUNKTUR

Beroligelse af dit nervesystem med mindfulness meditation og den yderst effektive øreakkupunktur-behandling NADA (frivilligt).

TID OG PRIS:
Tirsdage i januar 2020 kl. 18.00 - ca. 19.15 - i klinikkens lokaler. Start 7/1-2020.
Pris: 150,-
Tilmelding senest inden kl. 12 samme dag via SMS på tlf. 26225686.
Der er ikke noget forløb, så du kan komme, når du kan og vil.

METODEN:
Det kommer til at foregå således, at du først får nåle i ørene (såfremt du har lyst til det) og derefter sidder du med nålene i ca. 45 min, mens der laves en guidet mindfulness meditation.
NADA er en behandlingsmetode til restitution og recovery - dvs. at nålebehandlingen i ørene hjælper til opheling af et overanstrengt nervesystem. Når nervesystemet bliver hjulpet til at falde på plads, så opnår man bl.a. bedre nattesøvn, mindre indre uro i kroppen, mindre tankemylder, mere energi (pga. bedre søvn) og på længere sigt kan der evt. også ske en nedsættelse i smerteoplevelse, såfremt man døjer med smerter.

Oprindeligt er det udviklet til behandling af abstinenser i forbindelse med afvænning, men det er ikke dette, der i fokus i dette tilbud. Dog er mulighed for at ens sukkertrang eller andre cravings kan mindskes.

Kontakt

Jeg kan kontaktes tirsdag og torsdag på tlf. 26225686 kl. 14-15 i min træffetid. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe.