Hanne Ryborg Dreier

HER I VINTER ER TELEFONISK/ON LINE KONSULTATION OG WALK AND TALK VED VANDET MULIGT OG FORETRUKKET SÅFREMT DET PASSER FOR DIG

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1998, autoriseret, specialist i sundhedspsykologi / klinisk psykologi og supervisoruddannet.

 

At være specialist i sundhedspsykologi vil sige, at jeg har specialiseret mig i at arbejde der, hvor livet gør knuder for det menneske, der ellers normalt fungerer godt - det kan være, når der indtræffer dårligt humør, stress, manglende trivsel, konflikter i privatlivet eller på arbejdet, sygdom, tab, problemer i nære relationer, ængstelighed, præstationsangst, depression mm. 

 

Jeg tilbyder også rådgivning og vejledning til mennesker, der oplever kognitive senfølger efter covid-19 smitte. Der er mange symptomer på dette der ligner stress, depression eller hjernerystelse men altså er senfølger efter corona. 

 

Jeg arbejder med individuel terapi, samtalegrupper og terapeutiske kursus forløb. Endvidere tilbyder jeg supervision og kompetenceudvikling i relation til arbejdslivet - individuelt eller i gruppe - på arbejdspladsen eller i min praksis. 

Jeg tager imod klienter, der betaler selv, får forløbet betalt af deres arbejdsplads/forsikring eller har en henvisning fra egen læge. Det er en høj prioritering hos mig, at man kan få en tid relativt hurtigt efter, at man har truffet den nogle gange lidt svære beslutning om at søge professionel hjælp. Ofte har jeg tid samme uge eller ugen efter til selv-betalere (desværre ikke for klienter henvist via lægen). Jeg bestræber mig på at have så kort ventetid som muligt og ingen venteliste - jeg giver dig en tid, såfremt jeg har en tid.

Derfor kan du desværre også opleve, at jeg ikke kan tilbyde dig noget lige nu, men må bede dig henvende dig igen på et senere tidspunkt. Jeg forbeholder mig desuden retten til at visitere i de henvendelser, jeg modtager - jeg kigger på om henvisningen er korrekt og om det er et område, jeg kan tilbyde hjælp indenfor.

 

Mht. henvisning fra lægen: Vi, der modtager klienter delvist betalt via sygesikringen med henvisning fra lægen, er pålagt et øvre loft for den indtægt, vi har på henvisninger fra unge med gratis behandling for angst og depression. Og helt generelt er der et øvre loft for indtægten på alle klienter henvist gennem lægen. Derfor vil du også kunne opleve at blive afvist, pga. at jeg ikke kan tage flere klienter ind med en henvisning lige nu. Dette styres fra regionen - med henblik på at styre hvor mange penge der årligt bruges af de offentlige midler på psykologbehandling. Dette er således ikke noget, jeg har indflydelse på selv og kan kun tilbyde hjælp indenfor den ramme, jeg har fået. 

 

Såfremt du henvender dig via mail eller kontaktformularen her på siden, vil jeg bede dig om IKKE at oplyse dit cpr-nr af hensyn til persondataloven, men hvis du har henvisninge fra lægen, skal jeg bruge det til at læse og hente din henvisning - oplys det derfor venligst på min tlf.svarer på tlf. 26225686. 

AKTUEL VENTETID:
Hvis du betaler selv eller via en forsikring - tid mulig indenfor 1 uge typisk.


Hvis du kommer med en henvisning fra lægen: Der giver jeg tider, såfremt jeg har ledige tider afsat til klienter med henvisninger.


Mine tider til klienter ligger onsdag, torsdag og fredag - første tid er kl. 8.45 og seneste tid er kl. 12.30.


Jeg tilbyder meget gerne telefonisk konsultation eller walk and talk -jeg vil opfordre til, at vi bruger det store terapilokale udenfor og ved vandet, når vejret er til det og du synes, du har lyst til det.


Du bestemmer selv, hvad du foretrækker - er der meget covid i omløb anbefaler jeg ikke personligt fremmøde dog. Skriv gerne en sms til mig omkring hvilken samtaleform, du ønsker.


Aflysning:
Det er uanset samtaleform dit eget ansvar at aflyse samtalen, såfremt du ikke ønsker den. Aflyser du ikke senest 22 timer før den aftalte tid gælder de almindelige afbudsregler, som du kan læse her på hjemmesiden og som du automatisk har accepteret, når du starter dit forløb hos mig.


Naturligvis møder du ikke op personligt til walk and talk, hvis du føler de mindste symptomer på covid-19 eller andre smitsomme tilstande, ligesom jeg ej heller gør det. I så fald skriver du en sms til mig om det og vi kan tage en video- eller telefonisk konsultation.

Kontakt

Kun skriftligt via sms eller mail. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og senest indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger onsdag til fredag ml. 8.45 og 12.30. Mine supervisionstider ligger efter aftale.   

 

INGEN VENTETID FOR KLIENTER DER BETALER SELV. TID MULIG SAMME UGE. 

 

VARIABEL VENTETID TIL KLIENTER, DER ER HENVIST GENNEM EGEN LÆGE.

LIGE NU TIDER TIL TELEFONISK SAMTALE ELLER PERSONLIGT FREMMØDE: FEBRUAR