Hvem er jeg

Jeg er født i 1969, uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1998, autoriseret, specialist i sundhedspsykologi / klinisk psykologi og supervisoruddannet.

Jeg har arbejdet som selvstændig psykolog med egen praksis siden 1/1 2011, efter at have været ansat på Rigshospitalets kræftafdelinger i 10 år og sideløbende med dette Kræftens Bekæmpelse i 14 år.

I terapi er det vigtigt for mig at etablere en relation, der er tryg og udbytterig for den, jeg arbejder med. Jeg er uhøjtidelig, aktiv og engageret i min tilgang til arbejdet med mine klienter. Jeg arbejder med udgangspunkt i eksistentiel psykoterapi, compassion focused therapi og inddrager af og til hypnoterapeutiske metoder.

Jeg har mange års erfaring som rådgiver, terapeut og underviser indenfor
· kriser som følge af livsomvæltende begivenheder
· manglende trivsel, stress og stresshåndtering
· samtalen som professionelt redskab - kommunikation når den er svær for os

Jeg er åben overfor de mere spirituelle retninger og har prøvet lidt af hvert her også - det er dog ikke noget, der med mindre det efterspørges af min klient, er fremherskende i min måde at arbejde som psykolog på. Det er blot min personlige nysgerrighed og åbenhed for andre sider af livet og eksistensen også.

På Rigshospitalets kræftafdelinger udviklede jeg brugbare supervisionsmetodikker til sygeplejersker og læger. Og førte hospitalspersonalet gennem en lang række forskellige erfaringsbaserede træningskurser i den svære samtale, motivationssamtalen m.m., hvor der trænes kommunikationsfærdigheder med skuespillere. Sjove, udfordrende og udviklende kurser.

I Kræftens Bekæmpelse har jeg ydet rådgivning og terapi til kritisk syge patienter og deres familier - individuelt, i grupper, personligt og telefonisk samt superviseret personale på hospice og i Kræftens Bekæmpelse.

Jeg fungerer aktuelt som supervisor for psykologer og for privatpraktiserende læger.

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes telefonisk tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger tirsdag til torsdag ml. 8.00 og 12.30. Mine supervisionstider kan ligge alle ugens hverdage - formiddag eller eftermiddag.   

 

INGEN VENTETID TIL OPTAGELSE TIL DET TERAPEUTISKE GRUPPEKURSUS 'STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE' - KONTAKT MIG NU PÅ SMS EL MAIL.