Den svære samtale

• Træn den samtale der for dig er vanskelig at håndtere overfor en professionel skuespiller.
• Få feedback på din personlige kommunikationsstil og muligheden for at øve og forbedre dig.
• Få praksisnære ideer og redskaber til en kommunikation der glider lettere.

Dette er et kursus, hvor du lærer gennem praktisk udøvelse overfor en skuespiller. Kurset er derfor i høj grad baseret på din aktive deltagen. Du får inspiration og støtte til at gå nye veje og vi har det altid sjovt undervejs.

Læringen understøttes af teori, modeller og praktiske værktøjer. Du sætter selv dit eget mål for din læring og du arbejder med de dilemmaer og udfordringer, som du gerne vil kunne håndtere bedre. Du medbringer derfor erfaringer fra din praksis. Det er dog frivilligt, om man vil træne med en skuespiller eller om man hellere vil være aktiv deltager udi feedback-givning og refleksion.

Til dette kursus inddrager jeg særlige konsulenter der har specialiseret sig indenfor området:

Birgitte Osteen, skuespiller, konsulent og indehaver af en virksomhed der med sine mange kompetente skuespiller har specialiseret sig i at lave kommunikationstræningskurser for erhvervslivet og i sundhedssektoren. De er rigtig dygtige til at give god og konstruktiv feed-back på trænings-situationen.

Henrik Uldahl, skuespiller, underviser i bevidst kropslig kommunikation.

Kontakt

Jeg kan kontaktes tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2 hverdag.