Hvad jeg har specialiseret mig i

Som specialist i sundhedspsykologi er det mennesket i normale og eksistentielle livsudfordringer, der er mit speciale. Altså de ting der sker i løbet af et liv og som kan gøre ondt. Det kan være ensomhed, livskriser, sygdom med tab af funktioner, udfordringer i relationer eller stress (privatlivsrelateret eller arbejdsrelateret) mm. 

 

Jeg interesserer mig som sundhedspsykolog for, hvordan vi bliver 'sunde' og hele igen, når vi er ramt af ubalance. Mit blik på mennesket er holistisk - kost, bevægelse, vitaminer, livsstil, fritid, arbejdsliv, socialt liv, familieliv, kærlighedsliv - det hele spiller sammen og har en indvirkning på vores trivsel og sundhed. Jeg interesserer mig for det hele i mit arbejde med dig. 

Jeg har fx rigtig meget erfaring med stress og overbelastning og behandling af dette. 

 

Jeg skræddersyer gerne personlige intensive forløb - jeg tilbyder stress retreats, hvor jeg planlægger 3 dages intensiv behandling for dig alene - alternativt i en lille gruppe på højst 4. Ofte er sådan et forløb betalt af arbejdspladsen - enten som et led i at få dig tilbage på arbejdspladsen eller som et alternativ til de forløb, du kan blive tilbudt, hvis du er opsagt i din stilling (hvor arbejdsgiver ofte vil tilbyde dig et forløb som hjælp til at komme videre).

 

Generelt i forhold til stress, uanset om du kommer i ugentlige samtaler, i et gruppeforløb eller i et intensivt stress retreat forløb, vil jeg tilbyde dig al min viden og vejledning til, hvordan du kommer igennem stresstilstanden. Jeg har selv været ramt af stress for mange år siden og jeg har hjulpet utallige mennesker af med stress de seneste 12 år.

 

Jeg vil hjælpe dig med at vurdere, hvad der er bedst for dig lige nu - hvad du har brug for og hvad du ikke har brug for. Jeg vil tilbyde at vurdere hvornår og hvordan du bedst kommer i gang med arbejdet igen. Og jeg vil hjælpe dig med at sammensætte et dagsprogram tilrettet dig og dine livsvilkår, mens du er ramt af stress.

 

 

Kurser: 

Pas på dig - et kursus for sundhedsprofessionelle - tips og tricks til balancen ml arbejdsliv og privatliv

 

Stress retreat - til dig der har brug for en pause til at mærke dig selv og den retning du ønsker at gå

 

 

Jeg har ikke arbejdet indenfor psykiatrien, ingen solid viden herom og derfor tilbyder jeg ikke terapi til mennesker, der også behandles i psykiatrien.

 

Kontakt

Kun skriftligt via sms eller mail. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og senest indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger onsdag til fredag ml. 8.45 og 12.30. Mine supervisionstider ligger efter aftale.   

 

INGEN VENTETID FOR KLIENTER DER BETALER SELV. TID MULIG SAMME UGE. 

 

VARIABEL VENTETID TIL KLIENTER, DER ER HENVIST GENNEM EGEN LÆGE.

LIGE NU TIDER TIL TELEFONISK SAMTALE ELLER PERSONLIGT FREMMØDE: FEBRUAR