Lukket 2/7-2/8 2021

Tidsbestilling og kontakt på telefon/sms/mail er ikke muligt i dette tidsrum. Kontakt mig venligst fra 4/8 igen. 

Hanne Ryborg Dreier

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1998, autoriseret, specialist i sundhedspsykologi / klinisk psykologi og supervisoruddannet.

At være specialist i sundhedspsykologi vil sige, at jeg har specialiseret mig i at arbejde der, hvor livet gør knuder for det menneske, der ellers normalt fungerer godt - det kan være, når der indtræffer dårligt humør, stress, manglende trivsel, konflikter i privatlivet eller på arbejdet, sygdom, tab, problemer i nære relationer, ængstelighed, præstationsangst, depression mm. 

Jeg arbejder for tiden kun med individuel terapi men samtalegruppe sessions omkring temaer er under udvikling og på vej. Endvidere tilbyder jeg supervision og kompetenceudvikling i relation til arbejdslivet - individuelt eller i gruppe - på arbejdspladsen eller i min praksis. 

Jeg tager imod klienter med henvisning fra egen læge. Det er en høj prioritering hos mig, at man kan få en tid relativt hurtigt efter, at man har truffet den nogle gange lidt svære beslutning om at søge professionel hjælp. Derfor har jeg ingen venteliste, men giver dig en tid, såfremt jeg har en tid.

Derfor kan du desværre også opleve, at jeg ikke kan tilbyde dig noget lige nu, men må bede dig henvende dig igen på et senere tidspunkt. Jeg forbeholder mig desuden retten til at visitere i de henvendelser, jeg modtager - jeg kigger på om henvisningen er korrekt og om det er et område, jeg kan tilbyde hjælp indenfor.

Endvidere er vi, der modtager klienter med henvisning fra læge, pålagt et loft over den indtægt vi har på henvisninger på angst og depression. Derfor vil du også kunne opleve at blive afvist, pga. at jeg ikke kan tage flere klienter ind med disse henvisninger. Dette styres fra regionen - med henblik på at styre hvor mange penge der årligt bruges af de offentlige midler på angst og depression. Dette er således ikke noget, jeg har indflydelse på selv. 

DESVÆRRE KAN JEG IKKE TAGE MOD HENVISNINGER PÅ ANGST LIGE FOR TIDEN, DA JEG HAR RAMT LOFTET FOR DETTE. 

Såfremt du henvender dig via mail eller kontaktformularen her på siden, vil jeg bede dig om IKKE at oplyse dit cpr-nr af hensyn til persondataloven, men hvis du har henvisninge fra lægen, skal jeg bruge det til at læse og hente din henvisning - oplys det derfor venligst på min tlf.svarer på tlf. 26225686. 

TILBAGE TIL NORMALEN - NU ER FYSISK KONSULTATION MULIG IGEN

Udover personlig konsultation i klinikken tilbyder jeg fortsat telefonisk konsultation eller walk and talk (el walk and sit udendørs). Du bestemmer selv hvad du foretrækker - dog vil jeg kraftigt opfordre til udendørs samtaler, når vejret er til det og du synes, du har lyst til det. Skriv gerne en sms til mig omkring hvilken samtaleform, du ønsker.

Et coronapas er meget velkomment - enten i form af en test, immunitet eller vaccination.
Jeg har selv gyldigt coronapas.

Aflysning:
Det er fortsat dit eget ansvar at aflyse samtalen, såfremt du ikke ønsker den. Aflyser du ikke senest 22 timer før den aftalte tid gælder de almindelige afbudsregler, som du kan læse her på hjemmesiden og som du automatisk har accepteret, når du starter dit forløb hos mig.

VENTETID: Ca. 8-12 uger lige nu pga. sommerferien.

Der er sprit tilgængeligt ved indgangen til Sundhedshuset og også inde i mit kliniklokale og jeg opfordrer til, at du benytter en af disse ved indgang og udgang.

Naturligvis møder du ikke op personligt i klinikken, hvis du føler de mindste symptomer, ligesom jeg ej heller gør det. I så fald skriver du en sms til mig (eller omvendt), hvor vi aftaler, hvad vi så gør i stedet. Fx kan vi tage samtalen telefonisk eller hvis det er atypiske Covid-19 symptomer, kan vi mødes udenfor Sundhedshuset og gå walk and talk med afstand.
I min klinik bliver der dagligt sprittet af og rengjort - jeg sørger for, at du ikke behøver at røre noget pånær lige den stol/sofa, du sidder i. Jeg opfordrer endvidere til, at du selv er opmærksom, således at du ikke rører ved ting (fx dørhåndtag, bord etc.) uden grund.

Mine tider ligger tirsdag, onsdag og torsdag - første tid er kl. 8 og seneste tid er kl. 12.30.

Jeg glæder mig til at se dig face to face igen.

Kontakt

Jeg kan kontaktes tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2 hverdag.