Hanne Ryborg Dreier

Velkommen.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1998, autoriseret, specialist i sundhedspsykologi / klinisk psykologi og supervisoruddannet.

At være specialist i sundhedspsykologi vil sige, at jeg har specialiseret mig i at arbejde der, hvor livet gør knuder for det menneske, der ellers normalt fungerer godt - det kan være når der indtræffer stress, manglende trivsel, konflikter i privatlivet eller på arbejdet, sygdom, tab, problemer i nære relationer, angst, præstationsangst, depression mm. 

Jeg arbejder både med individuel terapi, parterapi og gruppe terapi. Endvidere tilbyder jeg supervision og kompetenceudvikling i relation til arbejdslivet - individuelt eller i gruppe - på arbejdspladsen eller i min praksis. 

Indenfor supervision og kompetenceudvikling har jeg udviklet brugbare supervisons- og undervisningsmetoder, der udvikler den enkeltes evne til at løse arbejdsopgaven bedst muligt.

Jeg tager imod klienter med henvisning fra egen læge og har som regel ikke mere end 2-3 ugers ventetid. Det er en høj prioritering hos mig, at man kan få en tid relativt hurtigt efter, at man har truffet den nogle gange lidt svære beslutning om at søge professionel hjælp. Dvs. at jeg ikke har venteliste - men tilbyder en tid, såfremt jeg har en tid.

Såfremt du henvender dig via mail eller kontaktformularen her på siden, vil jeg bede dig om IKKE at oplyse dit cpr-nr af hensyn til persondataloven. Når du har henvisning fra lægen, skal jeg dog bruge dit cpr-nr til at hente din henvisning og du kan oplyse det på min tlf.svarer på tlf. 26225686. 

Kontakt

Jeg kan kontaktes tirsdag og torsdag på tlf. 26225686 kl. 14-15 i min træffetid. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe.