Hvad siger kursisterne

’Hvad har været godt?’ lyder et af spørgsmålene i mit skriftlige evalueringsskema som alle udfylder efter endt supervision/kursus:

  • "Den teoretiske håndtering af mennesker i krise og håndtering heraf."

  • "At de andre læger faktisk har samme oplevelser som jeg i forhold til det svære i jobbet."

  • "Generelt er det en rigtig god ide med supervision på en hospitalsafdeling, og det burde være en del af enhver afdeling. Det er godt, at man har et åbent forum, hvor man kan fortælle om svære og problematiske oplevelser i kontakten med patienter/pårørende. Og det er dejligt at få redskaber til svære samtaler."

  • "Jeg er begyndt at reflektere mere og finde ud af, nej, sådan ville jeg ikke have gjort, og på den måde blive mere klar over, hvad min egen teknik er, og hvad det egentligt er, jeg bruger af måder til at komme i gang med samtalen. I stedet for at jeg i hvert fald tidligere havde min egen agenda…."

 

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes telefonisk tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger tirsdag til torsdag ml. 8.00 og 12.30. Mine supervisionstider ligger samme dage om eftermiddagen. 

 

INGEN VENTETID TIL OPTAGELSE TIL DET TERAPEUTISKE GRUPPEKURSUS 'STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE' - KONTAKT MIG NU PÅ SMS EL MAIL.