DEN SVÆRE SAMTALE

Træn den samtale der for dig er vanskelig at håndtere - enten med dine kolleger eller med en professionel skuespiller, der spiller lige netop den situation, du beder om.

Få feedback på din personlige kommunikationsstil og muligheden for at øve og forbedre dig.

Kom hjem med praksisnære ideer og redskaber til en kommunikation der glider lettere for dig og få blik på dine styrker og svagheder, så du kan navigere ud fra disse.

Dette er et kursus, hvor du lærer gennem praktiske øvelser. Kurset er derfor i høj grad baseret på din aktive deltagen. Du får inspiration og støtte til at gå nye veje og vi har det altid sjovt undervejs.

Læringen understøttes af teori, modeller og praktiske værktøjer. Du sætter selv dit eget mål for din læring og du arbejder med de dilemmaer og udfordringer, som du gerne vil kunne håndtere bedre.

Du medbringer derfor erfaringer fra din praksis. Det er dog frivilligt, om man vil træne med en skuespiller, med en kollega eller måske blot være aktiv deltager udi feedback-givning og refleksion.

Til dette kursus har man mulighed for at tilkøbe skuespillere og kropsligt forankrede konsulenter, der har specialiseret sig indenfor området.

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes telefonisk tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger tirsdag til torsdag ml. 8.00 og 12.30. Mine supervisionstider ligger samme dage om eftermiddagen. 

 

INGEN VENTETID TIL OPTAGELSE TIL DET TERAPEUTISKE GRUPPEKURSUS 'STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE' - KONTAKT MIG NU PÅ SMS EL MAIL.