DEN SVÆRE SAMTALE

Træn den samtale der for dig er vanskelig at håndtere - enten med dine kolleger eller med en professionel skuespiller, der spiller lige netop den situation, du beder om.

Få feedback på din personlige kommunikationsstil og muligheden for at øve og forbedre dig.

Kom hjem med praksisnære ideer og redskaber til en kommunikation der glider lettere for dig og få blik på dine styrker og svagheder, så du kan navigere ud fra disse.

Dette er et kursus, hvor du lærer gennem praktiske øvelser. Kurset er derfor i høj grad baseret på din aktive deltagen. Du får inspiration og støtte til at gå nye veje og vi har det altid sjovt undervejs.

Læringen understøttes af teori, modeller og praktiske værktøjer. Du sætter selv dit eget mål for din læring og du arbejder med de dilemmaer og udfordringer, som du gerne vil kunne håndtere bedre.

Du medbringer derfor erfaringer fra din praksis. Det er dog frivilligt, om man vil træne med en skuespiller, med en kollega eller måske blot være aktiv deltager udi feedback-givning og refleksion.

Til dette kursus har man mulighed for at tilkøbe skuespillere og kropsligt forankrede konsulenter, der har specialiseret sig indenfor området.

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes skriftligt via sms eller via mail. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og senest indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger onsdag til fredag ml. 8.45 og 12.30. Mine supervisionstider ligger efter aftale.   

 

INGEN VENTETID FOR KLIENTER DER BETALER SELV. TID MULIG SAMME UGE. 

 

VARIABEL VENTETID TIL KLIENTER, DER ER HENVIST GENNEM EGEN LÆGE.

LIGE NU TIDER TIL PERSONLIGT FREMMØDE: OKTOBER