Samtaleterapi og kursusforløb

Jeg tilbyder psykologiske samtaler i min klinik i SK Sundhedscenter, Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk Strand.

Under 1. samtale skal der ske en del - jeg skal høre, hvad du kommer med, indsamle viden og dokumentere dette i din journal - og så skal vi selvfølgelig lære hinanden lidt at kende og se om vi gensidigt tænker, at der er basis for et videre samarbejde omkring dine problemstillinger. 

 

I terapi er det vigtigt for mig at etablere en relation, der er tryg og udbytterig for den, jeg arbejder med. Vurderer jeg (og du selv), at du ikke får udbytte af vores samtaler, vil jeg opfordre til afslutning og til at du finder ud af noget, der er mere rigtigt for dig. Der er ingen grund til at spilde hinandens tid og penge. 

 

Jeg arbejder eklektisk med de fleste af psykologiens terapeutiske metoder, da jeg er uddannet bredt, grundigt og gennem mange år i mange forskellige metoder (eklektisk betyder blot, at jeg tilretter mine metoder de udfordringer, du kommer med). Men dog overvejende med udgangspunkt i de nyere kognitive terapeutiske metoder som CFT.

 

Compassion Focused Therapy - CFT :

Den kognitive metode jeg arbejder med, er den nyeste, evidensbaserede 3. generations kognitiv terapi Compassion Focused Therapy CFT. Samtalen med udgangspunkt i CFT vil indeholde samtaler, øvelser i terapilokalet og opmærksomhedstræning (åndedrætsøvelser, fokus på kroppen m.m.). 

 

Hovedfokus i mit arbejdet med CFT er at arbejde mod at du får bedre kontakt til dine følelser og at du får aktiveret flere beroligende strategier i dig selv til at modstå, når dit system går i kamp/flugt beredskab og din indre selv-kritiker går for godt i gang. Vi arbejder hen imod, at du kan høre, når selv-kritikeren er på banen og mod at du får etableret en mere omsorgsfuld, kærlig, opbakkende stemme indeni dig, der rummer mere forståelse for de kampe, du oplever at stå i. 

På denne måde at gå fra indre skæld ud til højere grad af indre opbakning. Det øger mental robusthed til at stå i de udfordringer livet bringer.

 

Jeg tilbyder også terapeutiske kursusforløb for grupper op til max 8 deltagere:

 

Kurser: 

Pas på dig - et kursus for læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere - generelt sundhedsprofessionelle - tips og tricks til balancen ml arbejdsliv og privatliv.

Individuelt skæddersyet stress retreat - til dig der har brug for en pause til at mærke dig selv og den retning du ønsker at gå

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes skriftligt via sms eller via mail. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og senest indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger onsdag til fredag ml. 8.45 og 12.30. Mine supervisionstider ligger efter aftale.   

 

INGEN VENTETID FOR KLIENTER DER BETALER SELV. TID MULIG SAMME UGE. 

 

VARIABEL VENTETID TIL KLIENTER, DER ER HENVIST GENNEM EGEN LÆGE.

LIGE NU TIDER TIL PERSONLIGT FREMMØDE: OKTOBER