Samtaleterapi og kursusforløb

Jeg tilbyder psykologiske samtaler i min klinik i SK Sundhedscenter, Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk Strand.

Under 1. samtale skal der ske en del - jeg skal høre, hvad du kommer med, indsamle viden og dokumentere dette i din journal - og så skal vi selvfølgelig lære hinanden lidt at kende og se om vi gensidigt tænker, at der er basis for et videre samarbejde omkring dine problemstillinger. 

I terapi er det vigtigt for mig at etablere en relation, der er tryg og udbytterig for den, jeg arbejder med. Vurderer jeg (og du selv), at du ikke får udbytte af vores samtaler, vil jeg opfordre til afslutning og til at du finder ud af noget, der er mere rigtigt for dig. Der er ingen grund til at spilde hinandens tid og penge. 

Jeg arbejder eklektisk med de fleste af psykologiens terapeutiske metoder, da jeg er uddannet bredt, grundigt og gennem mange år i mange forskellige metoder (eklektisk betyder blot, at jeg tilretter mine metoder de udfordringer, du kommer med). Men dog overvejende med udgangspunkt i de nyere kognitive terapeutiske metoder som CFT.

Compassion Focused Therapy - CFT :

Den kognitive metode jeg arbejder med, er den nyeste, evidensbaserede 3. generations kognitiv terapi Compassion Focused Therapy CFT. Samtalen med udgangspunkt i CFT vil indeholde samtaler, øvelser i terapilokalet og opmærksomhedstræning (åndedrætsøvelser, fokus på kroppen m.m.). 

Hovedfokus i mit arbejdet med CFT er at arbejde med mere selvindsigt og bedre kontakt til dine følelser, at få aktiveret flere beroligende strategier i dig selv til at modstå, når dit system går i kamp/flugt beredskab og din indre selv-kritiker går for godt i gang. Vi arbejder hen imod, at du kan høre, når selv-kritikeren er på banen og mod at du får etableret en mere omsorgsfuld, kærlig, opbakkende stemme indeni dig, der rummer mere forståelse for de kampe, du oplever at stå i. Og på denne måde øge din mentale robusthed og glæde i hverdagen.

Jeg tilbyder også terapeutiske kursusforløb for grupper op til max 10 deltagere: 

Aktuelt terapeutisk kursusforløb: STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE 

Opstart 27/10 2021 - i alt 7 gange - fra 11-13.30

27/10, 3/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12, 15/12 2021.  

Forløbet er et terapeutisk kursus med oplæg, meditationer/guidede visualiseringer samt øvelser individuelt og i par. 

Du kan bruge dine klip på henvisningen fra lægen. Du bruger det første klip på en individuel visiterende samtale med mig, hvor vi sammen vurderer om forløbet er noget for dig. Jeg kan desværre ikke nødvendigvis tilbyde dig et individuelt forløb i stedet. 7 klip bruges på kursusforløbet og der er således 4 klip tilbage til individuel samtale hos mig eller en anden psykolog. 

Henvend dig nu for individuel tid til en visiterende samtale. 

 

Andre kurser: 

At finde en ny vej - når livet har taget en drejning

Pas på dig - et kursus for sundhedsprofessionelle - tips og tricks til balancen ml arbejdsliv og privatliv

Stress retreat - til dig der har brug for en pause til at mærke dig selv og den retning du ønsker at gå

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes telefonisk tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger tirsdag til torsdag ml. 8.00 og 12.30. Mine supervisionstider ligger samme dage om eftermiddagen. 

 

INGEN VENTETID TIL OPTAGELSE TIL DET TERAPEUTISKE GRUPPEKURSUS 'STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE' - KONTAKT MIG NU PÅ SMS EL MAIL.