Priser

Jeg modtager både dig, der er henvist gennem egen læge og dig, der kommer med en forsikring eller som selv-betaler.

Da jeg har overenskomst med sygesikringen, kan man henvises til mig gennem egen læge og få økonomisk tilskud til samtalerne - det, du selv skal betale, efter det offentlige tilskud er trukket fra, er 417,- for første samtale og 347,71 for de efterfølgende samtaler. Er du medlem af 'danmark' er der yderligere tilskud at hente - se nedenfor. 


For dig, der ikke er henvist gennem egen læge, er mit honorar 1.100,- for individuelle samtaler á ca. 45 min. og 1.600,- for parsamtaler á 80-90 min.

Sygeforsikringen "danmark" yder i gruppe 5, 2 og 1 tilskud til psykologbehandlingen. Jeg indberetter til ´danmark´, hvis du oplyser mig om dit medlemsskab.


Flere sundhedsforskringer (privattegnet eller fra arbejdspladsen) og også ganske almindelige forsikringer dækker udgiften til krisebehandling. Ved behov for psykologhjælp så undersøg evt. dette, før du søger læge. 

Kontakt

Jeg kan kontaktes tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2 hverdag.