Ris, ros eller klager

Hvis du har lyst til at sende ris eller ros, vil jeg selvfølgeligt blive glad for det og det gør du ved at benytte formularen på denne side.

Hvis du som følge af behandling i klinikken har fået utilsigtede og uhensigtmæssige følgevirkninger og vil klage over dette, kan du indberette det her: www.dpsd.dk​

Hvis jeg bliver bekendt med utilsigtede følgevirkninger, der kan antages at give ret til erstatning, har jeg pligt til at oplyse dig herom, samt at bistå dig med en eventuel anmeldelse, såfremt du ønsker dette.

Hvis du vil søge patienterstatning klik på følgende link: www.patienterstatningen.dk

OBS: Hvis du kan se/læse denne tekst, kan du desværre ikke sende besked via denne formular!
Det kan skyldes at du ikke har aktiveret javascript, eller at du generelt ikke tillader cookies.
Det kan også skyldes at du benytter en gammel uddateret browser som f.eks. Internet Explorer.

Failed

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes telefonisk tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger tirsdag til torsdag ml. 8.00 og 12.30. Mine supervisionstider ligger samme dage om eftermiddagen. 

 

INGEN VENTETID TIL OPTAGELSE TIL DET TERAPEUTISKE GRUPPEKURSUS 'STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE' - KONTAKT MIG NU PÅ SMS EL MAIL.