Betalingsform og vilkår

En konsultation varer 45 min. inkl. planlægning af ny aftale. 

Afregning foretages på selve dagen med MobilePay på 949800.

Hvis du har dokumentation for, at du får dækket dine udgifter til psykologsamtaler, vil jeg som udgangspunkt afregne direkte med den instans, som dækker dine udgifter - under forudsætning af, at de dækker det fulde beløb. Gør de ikke det, skal du selv betale regningen og indsende den til den relevante instans.

Såfremt du får brug for at melde afbud, vil jeg bede dig meddele mig dette så tidligt som muligt og senest inden kl. 16 dagen før den aftalte konsultation - enten via sms på 26225685 eller via on-line booking. 

Der betales fuldt honorar eller det fulde egenbetalingsbeløb jf. gældende takst i overenskomsten ved udeblivelse eller aflysning senere. 

Ved gentagne afbud for sent eller udeblivelser opkræves det dobbelte beløb af egenbetalingen jf. gældende takst i overenskomsten.

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes telefonisk tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger tirsdag til torsdag ml. 8.00 og 12.30. Mine supervisionstider ligger samme dage om eftermiddagen. 

 

INGEN VENTETID TIL OPTAGELSE TIL DET TERAPEUTISKE GRUPPEKURSUS 'STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE' - KONTAKT MIG NU PÅ SMS EL MAIL.