Hvem er jeg

Jeg er født i 1969, uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1998, autoriseret, specialist i sundhedspsykologi / klinisk psykologi og supervisoruddannet.


Jeg har arbejdet som selvstændig psykolog med egen praksis siden 1/1 2011, efter at have været ansat på Rigshospitalets kræftafdelinger i 10 år og sideløbende med dette Kræftens Bekæmpelse i 14 år.


I terapi er det vigtigt for mig at etablere en relation, der er tryg og udbytterig for den, jeg arbejder med. Jeg er uhøjtidelig, aktiv og engageret i min tilgang til arbejdet med mine klienter. Jeg arbejder med udgangspunkt i eksistentiel psykoterapi, compassion focused therapi og inddrager af og til hypnoterapeutiske metoder.Jeg har mange års erfaring som rådgiver, terapeut og underviser indenfor
· kriser som følge af livsomvæltende begivenheder
· manglende trivsel, stress og stresshåndtering
· samtalen som professionelt redskab - kommunikation når den er svær for os


På Rigshospitalets kræftafdelinger udviklede jeg brugbare supervisionsmetodikker til sygeplejersker og læger. Og førte hospitalspersonalet gennem en lang række forskellige erfaringsbaserede træningskurser i den svære samtale, motivationssamtalen m.m., hvor der trænes kommunikationsfærdigheder med skuespillere. Sjove, udfordrende og udviklende kurser.


I Kræftens Bekæmpelse har jeg ydet rådgivning og terapi til kritisk syge patienter og deres familier - individuelt, i grupper, personligt og telefonisk samt superviseret personale på hospice og i Kræftens Bekæmpelse.


Jeg fungerer aktuelt som supervisor for psykologer og for privatpraktiserende læger.

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes skriftligt via sms eller via mail. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og senest indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger onsdag til fredag ml. 8.45 og 12.30. Mine supervisionstider ligger efter aftale.   

 

INGEN VENTETID FOR KLIENTER DER BETALER SELV. TID MULIG SAMME UGE. 

 

VARIABEL VENTETID TIL KLIENTER, DER ER HENVIST GENNEM EGEN LÆGE.

LIGE NU TIDER TIL PERSONLIGT FREMMØDE: OKTOBER