Jeg tilbyder samtaler omkring

Som specialist i sundhedspsykologi er det mennesket i normale og eksistentielle livsudfordringer, der er mit speciale.

Jeg har rigtig meget erfaring med: 

Stress problematikker - og behandling af disse.

Jeg skræddersyer fx også gerne personlige intensive forløb - jeg tilbyder stress retreats, hvor jeg planlægger 3 dages intensiv behandling for dig alene - alternativ i en lille gruppe på højst 4. Ofte er sådan et forløb betalt af arbejdspladsen - enten som et led i at få dig tilbage på arbejdspladsen eller som et alternativ til de forløb, du kan blive tilbudt, hvis du er opsagt i din stilling (hvor arbejdsgiver ofte vil tilbyde dig et forløb som hjælp til at komme videre).

Generelt i forhold til stress, uanset om du kommer i ugentlige samtaler eller kommer i et intensivt forløb, vil jeg tilbyde dig al min viden og vejledning til hvordan du kommer igennem stresstilstanden. Jeg har selv været ramt af stress for mange år siden og jeg har hjulpet utallige mennesker af med stress de seneste 12 år.

Jeg vil hjælpe dig med at vurdere, hvad der er bedst for dig lige nu - hvad du har brug for og hvad du ikke har brug for. Jeg vil tilbyde at vurdere hvornår og hvordan du bedst kommer i gang med arbejdet igen. Og jeg vil hjælpe dig med at sammensætte et dagsprogram tilrettet dig og dine livsvilkår, mens du er ramt af stress. 

 

Akutte kriser

Livskriser / udviklingskriser

Kommunikationsproblemer

Eksamensangst

Nedtrykthed / tristhed

Alvorlig sygdom / selv ramt eller pårørende til en der er ramt

Tab og sorg

 

Jeg har ikke arbejdet indenfor psykiatrien, ingen solid viden herom og derfor tilbyder jeg ikke terapi til mennesker, der også behandles i psykiatrien. Ej heller har jeg erfaring med at arbejde med ADHD eller ADD. 

 

Kontakt

Jeg kan kontaktes tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2 hverdag.