Supervision på arbejdspladsen

 

Supervision på arbejdspladsen er en meget anvendt og brugbar læringsmetode, hvor medarbejderens reflektion øges og stimuleres, hvilket medfører øget kompetence og større selvtillid i udførelsen af arbejdet. 

 

Formålet med supervisionen er, at vi bliver mere bevidste om de måder, vi udfører arbejdet på, således at vi bedre kan udnytte vores styrker og være bevidste om vores blind spots og svagheder. Supervisionsgruppen er et værksted, hvor man i fællesskab udforsker ideer og eksperimenterer med alternative handlemuligheder. Man går ikke til supervision, fordi man ’ikke ved nok’, men fordi man gerne vil vide mere.

 

Supervisionsgruppen er et forum for fordybelse og som sådan en modkultur til dagligdagens travlhed. Genstanden for supervisionen er konkrete, aktuelle episoder fra arbejdslivet.

 

Det er supervisors opgave at sikre, at supervisionen ikke grænser til terapi – dette udelukker dog ikke, at vi af og til kan inddrage personlige aspekter, hvor der er behov for dette og det er relevant. Dette kan aftales på forhånd.

 

Kontakt

 

Kun skriftlig henvendelse via kontaktformularen her på siden. Oplys venligst ikke dit cpr-nr af hensyn til persondataloven.

 

Såfremt du har en henvisning fra lægen, indtal da venligst dit cpr-nr på min telefonsvarer på 26 22 56 86. Så læser jeg din henvisning og vender tilbage til dig hurtigst muligt og indenfor 2-3 hverdage.

 

Mine konsultationstider ligger tirsdag – torsdag ml. 8.45 og 13.00.

 

Mine supervisionstider ligger efter aftale og kan lægges udenfor dette tidsrum.

 

INGEN VENTETID FOR KLIENTER DER BETALER SELV/FORSIKRINGSBETALT. OFTE TID SAMME UGE EL UGEN EFTER.

 

VENTETID FOR LÆGEHENVISTE – TELEFONISK ELLER PERSONLIGT FREMMØDE:

Medio/slut februar