STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE 

Et terapuetisk kursusforløb til dig med ANGST, STRESS, DEPRESSION, BELASTNINGSREAKTION, LIVSKRISE, RAMT AF SYGDOM mm. 

Føler du dig stækket og mindre stærk end tidligere i dit liv? Føler du dig ’sur’ på dig selv og har du tanker, hvor du slår dig selv i hovedet, for den du er og den adfærd, du har? Føler du trætheden og energiløsheden ånde dig i nakken? Besøger afmagt og ulykkelighed dig ind i mellem og farer du vild i, hvad du skal gøre / ikke gøre for dig selv for at finde dig selv og din styrke igen? Har du svært ved at vise, hvem du er og hvad du har behov for og lyst til – svært ved at stå stærkt og tydeligt for andre? Så er dette kursus noget for dig.

Opstart 27/10 2021 - i alt 7 gange - fra 11-13.30.

Datoer: 27/10, 3/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12, 15/12 2021.  

Der vil i forløbet være fokus på at finde tilbage til din indre styrke, energi og sejhed. Vi vil arbejde frem imod at revitalisere dit overskud til at være i livet med  de udfordringer, det byder på. Vi vil finde redskaber til, hvad du selv kan gøre. Der vil ikke være så meget fokus på i detaljen at fortælle om de svære ting, man går igennem. Men 1. gang i gruppen fortæller vi selvfølgeligt om os selv og de aktuelle udfordringer, vi står i. 

Forløbet er et terapeutisk kursus med oplæg, meditationer/guidede visualiseringer samt øvelser individuelt og i par. 

Vi får fokus på: 

  • Nervesystemets kamp/flugt/frys reaktioner ved stress og belastning og 3 følelsesregulerende systemer 

  • Sensitivitet - måske særlig sensitivitet - hvad er det og hvordan ytrer det sig

  • Din indre kritiker - fra indre kritik til indre nænsom opbakning og støtte

  • Tanker, tankemønstre, leveregler/strategier og automatiske negative tanker

  • Din krop - hvorfra du går, står og agerer med verden. Grounding

  • Kommunikation - hvordan bedre din fremtræden med assertiv og tydelig kommunikation 

  • Sansning - redskaber til at berolige dig selv. 

 

Betaling: 

Du kan bruge dine klip på henvisningen fra lægen. Du bruger det første klip på en individuel visiterende samtale med mig, hvor vi sammen vurderer om forløbet er noget for dig. Jeg kan desværre ikke nødvendigvis tilbyde dig et individuelt forløb i stedet. 7 klip bruges på kursusforløbet og der er således 4 klip tilbage til individuel samtale hos mig eller en anden psykolog. 

Henvend dig nu for individuel tid til en visiterende samtale - der er også mulighed for at bruge flere klip før gruppeopstart fremfor efter endt forløb. 

 

 

 

 

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes telefonisk tirsdag - torsdag på tlf. 26225686 kl. 16-16.30. Læg evt. en besked eller send en sms, hvis ikke jeg er til at træffe og jeg vil kontakte dig enten på sms eller mail indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger tirsdag til torsdag ml. 8.00 og 12.30. Mine supervisionstider ligger samme dage om eftermiddagen. 

 

INGEN VENTETID TIL OPTAGELSE TIL DET TERAPEUTISKE GRUPPEKURSUS 'STÅ STÆRKERE - VÆR STÆRKERE' - KONTAKT MIG NU PÅ SMS EL MAIL.