Kommunikationstræning

En kursusdag med kommunikationstræning består indledningsvist af et par timers undervisning i den svære samtale set ud fra kommunikationsteorier og teorien om mentalisering. Herefter følger træning med en skuespiller efterfulgt af feedback fra skuespilleren, psykologen og kollegagruppen. Det optimale deltagerantal er 6-10 deltagere – tryghed er vigtig, når man træner og derfor skal gruppen helst ikke være for stor.

Denne kursusdag ligner et ofte anvendt tilbud til post graduat kommunikationstræning af læger. Men hvor der her ofte opstilles bestemte modeller for ’rigtig’ kommunikation og trænes overfor generelle typer svære samtaler, beder jeg i dette kursustilbud lægen om at medbringe eksempler på egne vanskelige samtaler, som kan trænes. Formålet i dette kursus er at udvikle en større grad af samspils-sensitivitet, således at lægen oplever en forbedret kontakt med patienten og får praksisnære ideer og redskaber til en kommunikation, der glider lettere.

Lægen instruerer selv skuespilleren, således at hun giver de rette udfordringer og imiterer patienten bedst muligt. Hele ideen med dette er, at give lægen mulighed for at træne lige præcis den type kontakt han/hun finder allermest udfordrende og dilemmafyldt. Lægen sætter således sit eget mål for sin læring og vil få feedback på sin personlige kommunikationsstil.

 

Kontakt

Jeg kan kun kontaktes skriftligt via sms eller via mail. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og senest indenfor 2-3 hverdage. 

 

Mine konsultationstider til individuel samtale ligger onsdag til fredag ml. 8.45 og 12.30. Mine supervisionstider ligger efter aftale.   

 

INGEN VENTETID FOR KLIENTER DER BETALER SELV. TID MULIG SAMME UGE. 

 

VARIABEL VENTETID TIL KLIENTER, DER ER HENVIST GENNEM EGEN LÆGE.

LIGE NU TIDER TIL PERSONLIGT FREMMØDE: OKTOBER